Felhasználók

· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 2
· Legújabb tag: gunnar19

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet

Az Atlantiszi Gyűrű

Az eredeti atlantiszi gyűrűt, mely homokkőből készült, egy Francia
egyiptológus: d'Agrain találta meg 1860-ban, a Királyok völgyében végzett
ásatásai során, Jua Főpap sírjában. A sír felnyitásakor megtalált papírra vetett átok azért nem hatott rá, mert később magánál tartotta a gyűrűt.

De eredete Atlantiszból származik és több ezer éves.

A gyűrű hatásfokát nézve anyaga mindegy, hogy miből készül, mert mintázatában hordja erejét. Meghatározott rend szerint elrendezett geometrikus formák sugárzása miatt aktív, melyben a mintázatok elektromágneses hullámokat bocsájtanak ki, s így egy aktívan műkődő védőpajzsot biztosít viselőjének.


Megvéd minden káros energetikai befolyástól, geofizikai okoktól, légkör rezgésének zavaró hatásaitól, véd még minden láthatatlan külső hatástól, vagy bármilyen rossz kívánságtól pl: átok, rontás, vagy egyéb mágikus agressziót közömbösít, transzformál.

A védelmet működtető erő emellett tiszteletben tartja szabad akaratunkat is, ezért nem akadályozza meg az öngyilkosságot sem
ha valaki szabad akaratából úgy dönt.
A gyűrű fehér fénnyel sugárzik (Kirlián fotóval bizonyítható), így a fény spektrumának minden színét tartalmazza (ezért egyben egy fény objektum is), tehát magába foglal minden olyan energiát, amely a harmónikus élethez szükséges.

Az emberi aurára pozitív erősítő hatással van, mert kiegyenlíti a betegségek és káros energiák okozta elváltozásokat.


A gyűrű három fő tulajdonsága: a védelem, a gyógyítás és az intúíció erősítése.


A védelemről már beszéltünk , így most következzék a gyógyítás ismertetése. Képes a gyógyításra is (természetesen kiegészítő kezelésként) mert helyre állítja az energetikai egyensúlyt, a szervezet öngyógyító képességeit beindítja, és fájdalomcsillapító is egyben.


Mivel az ujjakon is vannak meridián végződések - mely energiapályák összeköttetésben vannak a test többi szerveivel is - így minden ujjon más-más területre fejti ki gyógyító hatását a gyűrű. Tehát minden ujjon hordható, attól függően, hogy milyen szerv gyógyításáról vagy fájdalom csillapításáról van szó, így most részletesen felsoroljuk a különböző ujjak és a gyógyítás területeit.

A gyűrű viselése a hüvelykujjon (a hüvelykujj a Vénusz bolygó hatása alá tartozik) saját szervezetünk öngyógyító erőit az alábbi betegségek gyógyítására összpontosíthatja (természetesen az orvosi és természetgyógyászati kezelés kiegészítése képpen): köhögés, fulladás, vállfájdalom, fejfájás, asztma, mandulagyulladás, torokfájás, arcidegbénulás.

A gyűrűt a hüvelykujj felső ujjperecére helyezve serkenthetjük a tobozmirigyet, a nyúltagyat, a szemeket, a mellet és a fejbőrt. Az ujjtövön viselve pedig a csecsemő mirigyet. A kirlián féle fényképen (elektrofotográfia) amely a biomező sugárzását rögzíti, a hüvelykujj a tüdő és a nyirok rendszer állapotát mutatja.

A lélekre vonatkozóan: a szépségre való fogékonyság, az akaraterő és az intuíció erősítése, az impulzív reakciók ellenőrzése, a belső harmónia.


A gyűrű viselése a mutató ujjon a következő testi betegségeket gyógyítja (a mutatóujj a Jupiter bolygó hatása alá tartozik): fej és fogfájás, bőrbetegség, látási zavarok, eszméletvesztés, fájdalomcsillapítás, emésztési zavarok, a máj és vastagbél működése. Az ujj végén viselve pozitív hatást gyakorolhat a homlok és az arcüregre. A mutatóujj kirlián-féle fotója a gerinc, a gerincvelő, és a vastagbél állapotát mutatja.

Lelki terület: a világ megértése, az önfejlesztés, a szellemi fejlődés igénye. A gyűrű mutató ujjon való viselése a dohányzásról való leszokáskor is ajánlott.


A gyűrű viselése a középső ujjon a következő betegségek leküzdésében segít (a középső ujj a Szaturnusz bolygó hatása alá tartozik): szívburok gyulladás, mellkassi nyomás érzés, kézreszketés, láz, orrvérzés, gyomorbántalmak, túlzott izzadás. Az ujj felső, köröm közeli részén viselve serkenthetjük a nyelőcsövet és a szervezet vérellátását. Az ujj közepén viselve a torokra hatunk, az ujjtövön pedig az orra és a fogakra. A középső ujj a meridiánrendszernek azon részéhez kapcsolódik, amely a
vérkeringésért felel.

Lelki terület: a Szaturnusz konszolidál, erősíti a meglévőt, rendszeresít, kikristályosítja az eszméket, önfegyelmet ad. A középső ujjunk a legrejtettebb gondolatainkat és vágyainkat mutatja meg. Segítséget nyújthat pánikbetegségek, hisztéria, álmatlanság és szexuális zavarok esetén.


A gyűrű viselése a gyűrűs ujjon a következő betegségek gyógyításában segít (a gyűrűs ujj a Nap hatása alá tartozik): fejfájás a halánték környékén, szédülés, fülzúgás, nátha, megfázás, gégegyulladás, hiperaktivitás csökkenése. Az ujj középső részén viselve segíthet a migrén gyógyításában, az ujjtövön pedig serkentően hat a máj és az epe működésére. Kirlián féle fotója a hormonrendszer állapotát mutatja meg.

Lelki terület: A Nap az individualitást, a vitalitást és az alkotó energiát képviseli. A saját akarat kifejezéséért és az önértékelésért felel.


A gyűrű viselése a kisujjon a következő eredményt adja (a kisujj a Merkúr bolygó hatása alá tartozik) a testre vonatkozóan: segíthet szemgyulladás, pajzsmirigyproblémák, a vékonybél működési zavarai és fülfájás esetén, relaxáló, fiatalító hatású. A kisujj középső része a nemi szervekhez kapcsolódik, az ujjtövön való viselés enyhítheti a fülbetegségeket.

Lelki terület: racionális gondolkodás, kommunikáció, a tudás megosztása, memorizálás, logika, kapcsolatteremtés.


Ujjaink és belső szerveink kapcsolatát leginkább a kínai medicina térképezte fel a meridián rendszerről szóló tanban. Röviden: a hüvelykujj a tüdővel, a mutatóujj a vastagbéllel, a középsőujj a szívburokkal, a gyűrűs ujj a hormonrendszerrel, a kisujj pedig a szívvel és a vékonybéllel áll kapcsolatban.
A gyűrű általános jellemzői, használata, tisztítása, kimérése


De ne feledjük az energia követi a gondolatot. Más szóval oda áramlik ahová irányítjuk. Ha konkrét szándékkal viseljük a gyűrűt, de nem pont a szándékunkhoz hozzárendelt ujjon, elég ha célunkra koncentrálunk, vagy megerősítés formájában kimondjuk magunkban, esetleg hangosan. Nagy energiája miatt lehet, hogy a gyűrűt nem tudjuk majd állandóan használni, adjunk magunknak egy kis időt, hogy kitapasztalhassuk hogyan kell vele élni.

Kiegészítő kezelésként hatékony mert amikor a gyűrűt megfelelő ujjra húzzuk fel, egy adott akupunktúrás csatornában, az ujjakon lévő reflex zónákban is energia áramlást serkentünk.


Harmadik fontos működési területe, a védelmen és a gyógyításon kívül, az intuíció erősítése. Továbbá: saját para képesség felismerése, kihozása önmagunkból, különböző dimenziók kapcsolattartásának lehetősége s így üzenetekre, spirituális hatásokra való érzékenység kifejlesztése.

Egyik ősi használója úgy vélekedett róla, hogy ez egy telepatikus üzenet-közvetítő is egyben.


A gyűrű tisztítása, gondozása


Vásárlás után azaz használat előtt okvetlenül (mások érintésének energiájától meg kell tisztítani) mossuk le egy pohár vízzel melyben egy csipet sót tettünk. Ezzel a sós vízzel öntsük le a gyűrűt és ezzel kész is a tisztítás.

Ettől kezdve ne adjuk más kezébe, mert tárolja az idegen energiákat is. Amennyiben mégis hozzáérne valaki, mielőtt használnánk, újra mossuk le sós vízzel. Ezen kívül ajánlott a gyűrűt három havonta 72 órára vízben áztatni, melybe szintén egy csipet sót teszünk.


Ha a gyűrű a használat során fényét elveszítené, akkor fogkrémmel, füstölő hamuval, vagy hozzá való tisztító szerekkel tisztítjuk, fényesítjük. Kopáson kívüli fény, illetve szín változás észlelhető a gyűrűn, ha testi-lelki állapotunk nincs harmóniában.

Ha elszíneződik, vagy besötétül, az azt is jelzi, hogy emelkedett a bőr savas kémhatása, így ilyenkor figyeljünk oda jobban étrendünkre és jó ha kissé korlátozzuk a savas ételek, tejtermékek fogyasztását. De tudni kell, hogy stressz hatására is változhat a gyűrű felülete.


Használat előtt okvetlenül mérjük ki a gyűrűt!


Mert igaz, hogy nagyobb részt a közepe fehér fényt sugároz, de a széleinél pozitív és negatív zöld fény is található. Éppen ezért van a gyűrűnek egy negatív és egy pozitív oldala, hogy melyik-melyik azt méréssel tudjuk ellenőrizni, s mivel a két pólus
különböző töltésű, így nem mindegy, hogy melyiket húzzuk a test felöli oldalra.


A méréshez szükségünk lesz egy ingára (ez lehet: kristály, réz inga vagy egy cérnára kötött másik gyűrű), ezután az atlantiszi gyűrűnket az asztalra helyezzük, fölé tartjuk az ingát és a következőt kérdezzük: "Milyen pólusa van a gyűrű jelenleg vizsgált
oldalának?" - és várunk türelmesen. Amennyiben az inga jobbra indulva elkezd körözni egyfolytában jobbirányban, ez azt jelenti, hogy ez a gyűrű pozitív oldala.

A következő lépésként a gyűrűt megfordítva fektetjük az asztalra, az ingát fölé tartva
megkérdezzük: "Milyen pólusa van a gyűrű jelenleg vizsgált oldalának" és várunk. Ha az inga bal felé kezd el körözni, ez azt jelenti, hogy ez lesz a gyűrű negatív oldala.

Ezt többször is megismételhetjük egymás után, hogy megbizonyosodjunk, de a gyűrűt felállítva is tesztelhetjük a töltést. Ha ezzel kész vagyunk és teljesen biztosak vagyunk benne, hogy tudjuk melyik a pozitív oldal, ekkor fogunk egy reszelőt (vas, vagy körömreszelőt) és a gyűrű pozitív oldalát a belső szélénél bereszeljük, azaz megjelöljük. Ez fontos mert minden használat előtt megnézem, hol a reszelt rész, mert csak az az oldala lehet a testem felé, tehát ne az ujj vége felé nézzen hanem a tenyerem felé lesz a reszelt, belseje a gyűrűnek.

Ez a két pólus általában az alap ősi mintázatú Atlantiszi gyűrűre vonatkozik, (melyet leírással jellemzünk) de van ékszerész partnerünk aki eltérő mintázattal ugyancsak nagy energiájú, de pólus nélküli gyűrűket készít, általában ezüstből, személyre szólóan. Ha valakit érdekel, kérjük e-mail-ben jelezze szándékát és az elérhetőséget biztosítjuk számára.


A gyűrű mintázata


A gyűrű alapmintázatának kinézete: középen három egyforma hosszúságú vonás vízszintesen egymás fölött, mindegyik végénél található egy-egy négyzet, és ezek végéhez egy egyenlő oldalú fekvő háromszög kapcsolódik, mely csúcsával kifelé és középre néz.A gyűrű alap mintázatának jelentése: a két végén lévő háromszögek, az egyik legfényesebb és legközelebb álló csillagot a Szíriuszt jelképezik, mely két csillagból áll. A Szíriusz "A" azaz Tolo, a Szíriusz "B" azaz Po-tolo azaz Fehér törpéből. Feltételezések szerint innen érkezett az atlantiszi kultúrát teremtő civilizáció. Ez bizonyítja különböző népek (nomád kultúrás, afrikai őserdei népek, dogonok stb) földön kívüli eredetét is.

Feltételezések szerint a gyűrűn lévő háromszögek a Szíriuszról érkező jeleket regisztráló antennák is, de a piramis energiáját is jelképezik. Érdekesség, hogy állítólag a Plejádokról is érkeztek ide civilizációk (fénysugarakon). A háromszög továbbá: fényt, mozgást, életet, bőséget, de védelmet is szimbolizál, egyben a védő mágia legfontosabb eszköze is. Ezért az imákat, megerősítéseket vagy varázsigéket mindig háromszor kérjük, ismételjük (megfogalmazás, felküldés, lezárás, eredmény befogadása). A háromszög további jelentései: múlt, jelen, jővő, - test, lélek, szellem, - Menny, föld, alsó világ, - Teremtés, fenntartás, bomlás. De ezen kívűl még: Istenséget, Szentséget, Gondviselést, védelmet jelképez.


A gyűrű többi geometriai formája, a négyzet jellemzői: a stabilitás, mozdulatlanság, alap (például a piramis alapja), a négy elem, a föld, az egyenlőség, pártatlanság, jog, az igazság, a tartósság. A négyzet és a téglalap (azaz a középső vonások) a négy világtáj és a négy rendszeres szél megfelelői. A három téglalap együtt ismét egy négyzetet alkot.


A kőr - azaz maga a gyűrű - formája a teljesség, az univerzum, a végtelenség jele is egyben.


Minden jót mindenkinek:

Erika

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.01 másodperc
185,842 egyedi látogató